NEAMȚ: 45 posturi vacante în sectorul bugetar la data de 9 iunie

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 40 posturi de experți județeni servicii sociale – asistenți sociali (COD COR 263501) din cadrul Direcției Generale Planificare Bugetară și Management Financiar – Unitatea de Implementare a proiectului „Crearea și implementarea serviciilor comunitare integrate pentru combaterea sărăciei și a excluziunii sociale” cod SMIS122607, în județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Vaslui.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/experti-judeteni-servicii-sociale-asistenti-sociali-cod-cor-263501-40-posturi-ministerul-muncii-si-justitiei-sociale/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Direcţia Administrare Pieţe şi Iluminat Public Roman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de muncitor necalificat.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-necalificat-directia-administrare-piete-si-iluminat-public-roman-neamt/

Şcoala Gimnazială din comuna Rediu, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat-fochist.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-fochist-scoala-gimnaziala-din-comuna-rediu-judetul-neamt/

Complexul Muzeal Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, respectiv nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuţie, vacante/temporar vacante, astfel:

  1. muzeograf IA în cadrul Centrului Internațional de Cercetare a Culturii Cucuteni
  2. muzeograf debutant în cadrul Secției Muzeale II Piatra-Neamț, Muzeul de Artă Piatra-Neamț
  3. fotograf debutant în cadrul Secției Muzeale 1 Piatra-Neamț Bicaz, Muzeul de Istorie și Arheologie Piatra Neamț
  4. gestionar-custode debutant în cadrul Galeriilor de Artă, Lascăr Viorel, Piatra-Neamț, 2 posturi
  5. gestionar-custode II în cadrul Secției Muzeale Roman, Muzeul de Istorie Roman
  6. supraveghetor în cadrul Secției Protecția și Promovarea Patrimoniului Piatra-Neamț
  7. conservator II în cadrul Secției Muzeale II Piatra-Neamț, Muzeul de Artă Piatra-Neamț
  8. muncitor calificat I (mecanic instalator) în cadrul Secției Protecția și Promovarea Patrimoniului Piatra-Neamț
  9. muncitor calificat II (electrician) în cadrul Secției Protecția și Promovarea Patrimoniului Piatra-Neamț
  10. muncitor calificat II (zidar-faianțar) în cadrul Secției Protecția și Promovarea Patrimoniului Piatra-Neamț,

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-9-posturi-complexul-muzeal-judetean-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de asistent medical (PL) specialitatea medicină generală la Pediatrie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-judetul-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție vacante, de:

  1. infirmier (G) la Neurologie,
  2. infirmier debutant (G) la secția Ortopedie și Traumatologie – Bloc Operator Ortopedie și Traumatologie
  3. infirmier debutant (G) la Compartiment Neurochirurgie – Bloc Operator Neurochirurgie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmier-3-posturi-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Şcoala Gimnazială Domnească din Târgu Neamţ, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de administrator de patrimoniu.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-de-patrimoniu-scoala-gimnaziala-domneasca-din-targu-neamt-judetul-neamt/

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție vacante, de:

  1. infirmier (G) la Urologie,
  2. îngrijitoare (G) la Cabinet Neurologie – A.I.S.;
  3. asistent medical principal (PL) specialitatea medicină generală, la Cardiologie.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmier-ingrijitoare-si-asistent-medical-3-posturi-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt/

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de muncitor calificat I, cu atribuții DDD (dezinfecție, dezinsecție și deratizare).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-necalificat-directia-sanitara-veterinara-si-pentru-siguranta-alimentelor-neamt/

Liceul Tehnologic Special, comuna Ştefan cel Mare, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de administrator financiar.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-financiar-liceul-tehnologic-special-comuna-stefan-cel-mare-judetul-neamt/

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

  1. inspector, clasa I, grad profesional superior – Serviciul financiar-contabil;
  2. inspector, clasa I, grad profesional asistent – Biroul juridic-contencios.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-2-posturi-directia-generala-de-asistenta-sociala-si-protectia-copilului-neamt/

Primăria Municipiului Piatra-Neamț, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional superior – Serviciul Urbanism și Autorizări în Construcții – Compartimentul Urbanism.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-superior-primaria-municipiului-piatra-neamt-judetul-neamt-4/

Centrul de Transfuzie Sanguină Piatra-Neamț, cu sediul în Piatra-Neamț, bd. Traian nr. 5, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de:

• asistent medical principal medicină generală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-principal-centrul-de-transfuzie-sanguina-piatra-neamt/

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, Neamț organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de consultant artistic, grad profesional IA, studii S – Compartiment Valorificarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consultant-artistic-centrul-pentru-cultura-si-arte-carmen-saeculare-neamt-2/

Primăria Comunei Săvineşti, Judeţul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de referent IA.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-primaria-comunei-savinesti-neamt/

Școala Gimnazială „Elena Cuza“, cu sediul în Piatra-Neamț, bd. Decebal nr. 72-74, județul Neamț, organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, astfel:

  1. administrator patrimoniu
  2. muncitor întreținere (cu atribuții de fochist).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/administrator-patrimoniu-muncitor-intretinere-cu-atributii-de-fochist-scoala-gimnaziala-elena-cuza-piatra-neamt/

Direcţia de Asistentă Socială a Oraşului Târgu Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcței contractuale de execuție vacante, de muncitor II la Centrul de primire în regim de urgență a persoanelor fără adăpost Sfânta Teodora.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-ii-directia-de-asistenta-sociala-a-orasului-targu-neamt/

Primăria Comunei Săvineşti, Judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Contabilitate, Financiar, Impozite și Taxe Locale.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-principal-primaria-comunei-savinesti-judetul-neamt-2/

Primăria Oraşului Târgu Neamţ, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcței publice de execuție vacante, de referent, clasa III, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Constatare, Impunere Control Fiscal Persoane Fizice, încasarea și Contabilitatea Veniturilor – Direcția Venituri Impozite și Taxe.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-superior-primaria-orasului-targu-neamt-judetul-neamt/

Primăria Oraşului Târgu Neamţ, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcței publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional asistent – Biroul Planificare și Implementare Proiecte.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-asistent-primaria-orasului-targu-neamt-judetul-neamt/

Spitalul Orăşenesc „Sf. Ierarh Nicolae“, Bicaz, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale vacante, după cum urmează:

• 1 (un) post de medic specialist:
• 1 (un) post de referent, grad I:
• 1 (un) post asistent medical generalist;

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-3-posturi-3/

Primăria Oraşului Târgu-Neamţ, Județul Neamţ, organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de șef Birou la Biroul Planificare și Implementare Proiecte.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sef-birou-primaria-orasului-targu-neamt-judetul-neamt/

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional superior – din cadrul Compartimentului economic, financiar și contabilitate, resurse umane, administrativ și achiziții publice, gestionare debitori și creditori (2 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-superior-2-posturi-agentia-judeteana-pentru-plati-si-inspectie-sociala-neamt/

Primăria Oraşului Târgu Neamţ, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcței publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional principal – Compartiment Disciplina în Construcții din cadrul Serviciului Urbanism, Amenajarea Teritoriului.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-principal-primaria-orasului-targu-neamt-judetul-neamt/

Primăria Oraşului Târgu-Neamţ, Județul Neamţ, organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere, vacante, de director executiv la Direcția Venituri Impozite și Taxe.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/director-executiv-primaria-orasului-targu-neamt-judetul-neamt/

PUBLICITATE