NEAMȚ: 4 victime în urma unui accident rutier produs de un şofer beat (FOTO-VIDEO)

Un grav accident de circulație, produs de un șofer beat, a avut loc astăzi, în jurul orei 16:30, pe DN 15 C. În urma impactului, 4 persoane au ajuns la spital.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii rutieri a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Bălțătești, conducea un autoturism pe DN 15 C, din direcția Tîrgu-Neamț – Piatra Neamț, în localitatea Bălțătești, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Piatra Șoimului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 34 de ani, a două tinere de 26, respectiv 29 de ani, din Focșani și București, pasagere în autoturismul acestuia.

De asemenea, un bărbat de 58 de ani, din localitatea Agapia, pasager în autoturismul bărbatului din Bălțătești a suferit leziuni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la accident s-au deplasat și pompierii nemțeni pentru misiunea de descarcerare a două victime. La sosirea echipajelor una dintre persoanele încarcerate era ieșită din autoturism, iar pentru a doua persoană (care era în stare de inconștiență) s-a intervenit pentru descarcerare.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii participanți la trafic au fost testați alcooscopic, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul din Piatra Șoimului, însă în cazul celui din Bălțătești, a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

PUBLICITATE