NEAMȚ: 4 persoane, reţinute după o încăierare pe stradă

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au reținut pentru 24 de ore patru persoane cu vârste cuprinse între 25 și 42 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

La data de 7 iunie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din Târgu-Neamț a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Altercația a fost aplanată cu operativitate de polițiștii sosiți la fața locului, stabilindu-se faptul că pe fondul unui conflict, trei bărbați de 25, 36, respectiv 42 de ani, toți din Vânători-Neamț și un altul de 42 de ani, din Războieni, s-ar fi agresat fizic reciproc.

Aceștia au fost conduși la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma probării activității infracționale, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 8 iunie, cei patru au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

PUBLICITATE