NEAMȚ: 4 amenzi, în weekend, pe noile restricții anti-COVID (FOTO)

În zilele de 25 și 26 septembrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, alături de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției municipiului Roman și Secțiilor de Poliție Rurală Gârcina și Săbăoani au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității stradale și a faptelor cu violență, a combaterii nerespectării regulilor de circulație și a verificării modului de respectare a măsurilor cu privire la prevenirea și combaterea răspândirii SARS-CoV-2.

Au fost efectuate verificări de specialitate la 19 agenți economici, fiind legitimate peste 150 de persoane și controlate peste 80 de autovehicule.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru neregulile constate, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 10.000 lei. (4 dintre ele fiind pe noile restricții anti-COVID)

Totodată, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul circulației rutiere.

În activități au fost angrenați luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț și Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț.

PUBLICITATE