NEAMȚ: 4 bărbați reținuți după ce s-au luat la bătaie în fața unui magazin

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de 4 bărbați din Cândești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

La data de 17 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către o femeie, de 51 de ani, cu privire la faptul că în apropierea unei societăți comerciale (un magazin) din localitatea Cândești a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, conflictul fiind aplanat cu operativitate. Totodată, persoanele participante au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției, în vederea audierii.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în urma unui conflict survenit pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani, toți din Cândești, s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma conflictului, doi bărbați de 31, respectiv 60 de ani, au suferit leziuni, fapt pentru care au fost preluați și transportați la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele 4 persoane, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE