NEAMȚ: 4 ani și 6 luni de închisoare pentru că a condus beat, fără permis și a bătut o minoră

Ieri, 6 aprilie, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din Roman.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de patru ani şi şase luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, în noaptea de 27 spre 28 mai 2020, în timp ce se afla în locuința sa împreună cu o minoră în vârstă de 15 ani, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan izbucnit între cei doi, acesta a lovit-o cu mâinile peste faţă şi cap, fiindu-i cauzate leziuni ce au necesitat pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, în aceeaşi noapte, deşi nu poseda permis de conducere, bărbatul a condus o autoutilitară pe raza municipiului Roman, fiind depistat de polițiștii rutieri.

Totodată s-a constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică de 1,40 gr/l alcool, respectiv 1,15 gr/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE