NEAMȚ: 31 posturi vacante în sectorul bugetar la data de 12 mai

Poliția Locală a Municipiului Piatra-Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent, pentru activitatea de achiziție publică din cadrul Compartimentului Contabilitate, Achiziții Publice și Logistică, Birou Administrație și Contabilitate.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-asistent-politia-locala-a-municipiului-piatra-neamt-judetul-neamt/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de educator în cadrul Centrului Social Împreună.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/educator-directia-de-asistenta-sociala-a-municipiului-piatra-neamt-3/

Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-superior-inspectoratul-teritorial-pentru-calitatea-semintelor-si-materialului-saditor-neamt-2/

Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, cu sediul în Piatra-Neamț, str. Traian nr. 1-3, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea funcției specifice comitetului director al unității de 1 (un) post de director medical.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/director-medical-spitalul-judetean-de-urgenta-piatra-neamt-2/

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de asistent medical generalist cu studii postliceale Stația Centrală Piatra-Neamț.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-generalist-pl-serviciul-de-ambulanta-judetean-neamt-din-piatra-neamt-2/

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ din Piatra-Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante de asistent medical debutant generalist, cu studii postliceale Substația Bicaz.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-generalist-pl-serviciul-de-ambulanta-judetean-neamt-din-piatra-neamt/

Clubul Sportiv Municipal Roman, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de:

  • 2 posturi de casier la Club Sportiv Municipal Roman – Casierie (Complex Sportiv și de Agrement Moldova);
  • 1 post de casier la Club Sportiv Municipal Roman – Casierie (Complex Sala Sporturilor – Bazin Înot);
  • 3 posturi de muncitor calificat treapta IV (salvator la strand) la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive (Complex Sportiv și de Agrement Moldova);
  • 1 post de îngrijitor la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive (Complex Sportiv și de Agrement Moldova);
  • 3 posturi de muncitor necalificat treapta I (femeie de serviciu) la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive (Complex Sportiv și de Agrement Moldova);
  • 1 post de muncitor necalificat treapta I (femeie de serviciu) la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive (Complex Sala Sporturilor);
  • 1 post de muncitor calificat treapta III la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive (Complex Sala Sporturilor)

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functiilor-contractuale-12-posturi-clubul-sportiv-municipal-roman-judetul-neamt/

Primăria Oraşului Târgu-Neamţ, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de șofer I (2 posturi) din cadrul Serviciului Administrativ Gospodăresc.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-i-2-posturi-primaria-orasului-targu-neamt-judetul-neamt/

Primăria Comunei Pipirig, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de şofer.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-primaria-comunei-pipirig-judetul-neamt/

Primăria Oraşului Târgu-Neamţ, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de agent pază – Serviciul Poliția Locală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/agent-paza-primaria-orasului-targu-neamt-judetul-neamt/

Primăria Comunei Alexandru cel Bun, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical comunitar, în cadrul Serviciului de asistență socială și autoritate tutelară .

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-comunitar-primaria-comunei-alexandru-cel-bun-neamt/

Primăria Comunei Oniceni, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șef serviciu – S.V.S.U din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sef-serviciu-primaria-comunei-oniceni-judetul-neamt/

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcţii contractuale vacante de conducere, respectiv execuţie, din cadrul instituțiilor subordonate și A.N.C.P.I.:

  • 1 post O.C.P.I. Neamț – B.C.P.I. Piatra-Neamț;

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-17-posturi-agentia-nationala-de-cadastru-si-publicitate-imobiliara/

Administraţia Bazinală de Apă Siret prin Sistemul de Gospodărire a Apelor din Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

  1. chimist/inginer chimist;
  2. inginer construcții hidrotehnice.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/chimistinginer-chimist-si-inginer-constructii-hidrotehnice-administratia-bazinala-de-apa-siret-prin-sistemul-de-gospodarire-a-apelor-din-piatra-neamt/

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut de funcţionarul public din cadrul Compartimentului Audit Public Intern al aparatului de specialitate al primarului municipiului Piatra Neamţ, judeţul Neamţ respectiv în funcţia publică de execuţie de auditor, clasă I, grad profesional superior.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/auditor-i-superior-primaria-municipiului-piatra-neamt/

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Dobreni, judeţul Neamţ.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-al-comunei-primaria-comunei-dobreni-judetul-neamt/

Primăria Oraşului Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical debutant.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-primaria-orasului-bicaz-neamt/

Primăria Oraşului Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de consilier IA, din cadrul Compartimentului Management Proiecte, Integrare Europeană.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-ia-primaria-orasului-bicaz-neamt-2/

PUBLICITATE