Neamț: 30 de zile după gratii pentru 3 tineri din Dumbrava Roșie

Polițiștii au prezentat 3 tineri Judecătoriei Piatra Neamț care a dispus față de aceștia arestarea preventiva pentru 30 de zile. Cei trei au fost încarcerați de polițiști în arestul I.P.J. Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 18.12.2018 Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov au prezentat pe cei 3 tineri Judecătoriei Piatra Neamț care a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale de pe raza judeţului Neamţ.

În fapt, la data de 17 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Roznov au desfăşurat 6 percheziţii domiciliare, în localităţile Piatra Neamţ, Dumbrava Roşie și Podoleni, într-un dosar penal cu mai multe acte materiale de furt calificat, prejudiciul total fiind de peste 25.000 lei. 7 persoane au fost conduse la sediul Poliției orașului Roznov, pentru a fi audiate.

Faţă  de 3 tineri de 21 de ani fiecare, toți din Dumbrava Roșie, s-a luat iniţial măsura reţinerii pentru 24 de ore. Persoanele în cauză au fost introduse în arestul I.P.J. Neamţ, sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat.

PUBLICITATE