NEAMȚ: 3 răniți după un impact între o motocicletă și un autoturism (FOTO)

La data de 4 august, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au intervenit la un eveniment rutier produs pe DJ 155 F, în localitatea Bistricioara, soldat cu rănirea a trei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr, de 23 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe DJ 155F, în localitatea Bistricioara, din direcţia Ceahlău-Grinţieş, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător la efectuarea unui  viraj la stânga şi nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete ce se deplasa din sens opus, condusă de un bărbat de 50 de ani, din Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei şi a pasagerei de 21 de ani, din Suceava.

De asemenea, o tânără de 24 de ani, din Bacău, pasageră în autoturism, a suferit vătămări corporale. Cei în cauză au fost preluaţi şi transportaţi la spital pentru îngrijri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, bărbatul din Suceava nu a putut fi testat alcoolscopic, fiindu-i recoltate probe biologice la spital în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE