NEAMȚ: 3 mașini indisponibilizate și 2 persoane urmărite național identificate în weekend

Timp de trei zile,  polițiștii de investigații au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite la nivel național și internațional și pentru identificarea autoturismelor sustrase. În urma activităților desfășurate polițiștii au identificat 2 persoane care erau urmărite la nivel național și au  localizat și indisponibilizat 3 autoturisme, care figurau cu mențiuni operative.

În perioada 15-17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au efectuat verificări în zona locuinţelor de domiciliu a persoanelor urmărite la nivel naţional sau internaţional care se sustrag de la executarea pedepselor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel la data de 15 octombrie a.c., polițiștii de investigații cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au efectuat verificări la imobilul unul bărbat de 30 de ani, din localitatea Negrești, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Totodată la aceeași dată, polițiștii au desfășurate activități specifice în scopul localizării și depistării unui tânăr de 23 de ani, din Borca, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Datele obținute au fost transmise în timp operativ polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, aceștia identificând persoana în cauză pe raza comunei Coțofănești, din județul Bacău.

Pentru alte trei persoane, polițiștii au inițiat procedurile legale pentru dare în urmărire internațională.

În urma activităților desfășurate polițiștii au localizat și indisponibilizat 3 autoturisme, care figurau cu mențiuni operative.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

PUBLICITATE