Neamț – 3 jandarmi sunt avansaţi în grad iar alţi 4 militari ies la pensie


Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, trei subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, au fost avansaţi înaintea expirării stagiului minim în grad, ca recompensă pentru activitatea desfăşurată. Astfel, plutonier major Elena Mihai din cadrul Serviciului Resurse Umane şi plutonier major Gheorghe Guguianu din cadrul Detaşamentului 4 Roman au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant iar plutonier adjutant Florinela Popa, subofiţer în cadrul Serviciului Financiar, a primit gradul militar de plutonier adjutant şef.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În afară de jandarmii avansați, alţii 141 au fost recompensaţi după cum urmează: 29 de jandarmi au fost citaţi prin ordin de zi pe unitate, 60 au fost felicitaţi iar 48 de cadre au primit mulţumiri.

Odată cu sfârşitul de an, la Jandarmeria Neamţ a fost marcat şi sfârşitul de carieră pentru 4 subofiţeri jandarmi care au pus punct unui episod din viaţa lor şi care încep o nouă secvenţă ca militari în rezervă.

,,Acest gen de activităţi trezeşte în fiecare dintre noi, jandarmii, un sentiment de onoare şi demnitate militară ce ne face să fim mândri de haina pe care o purtăm. Îi felicit şi le urez succes în activitate tuturor celor recompensaţi cu ocazia Zilei Naţionale şi am onoarea să îi salut încă o dată  pe colegii noştri care urmează să fie trecuţi în rezervă şi care au servit cu devotament haina militară, timp de zeci de ani”, a ţinut să precizeze comandantul unităţii, maiorul Radu Olariu, la festivitatea de avansare.

D.M.B.
PUBLICITATE