NEAMȚ: 3 ani și 10 luni după gratii pentru niște scule, bunuri şi alimente

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Săbăoani au depistat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de arestare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, ieri, 31 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Săbăoani au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Gherăești, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 3 ani și 10 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În luna ianuarie 2019, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuințele a două persoane, de unde a sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii l-au condus la Penitenciarul Bacău, unde a fost încarcerat.

Potrivit unui comunicat al Poliției Neamț emis în luna februarie 2019, la data de 19 februarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Săbăoani au identificat şi reţinut un bărbat de 36 de ani, din Gherăeşti, sub aspectul comiterii a două infracţiuni de furt din locuinţă.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90% iar acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat de poliţişti în arestul I.P.J. Neamț.

Conform comunicatului, la data de 18.02.2019, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 81 de ani, din Gherăeşti, despre faptul că în perioada 15.01.-18.02.2019, persoane necunoscute i-au sustras dintr-un atelier de tâmplarie mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 36 de ani ar fi pătruns în atelierul persoanei vatamate, de unde a sustras scule şi unelte pe care ulterior le-a vândut unor persoane din Gherăeşti.

Poliţiştii au extins cercetările şi au constatat faptul că în perioada 01-15.01.2019, acesta ar fi pătruns în locuinţa unei alte persoane vătămate din satul Teţcani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri şi alimente, creând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

La data de 19 februarie, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

PUBLICITATE