NEAMȚ: 27 posturi vacante în sectorul bugetar la data de 21 iulie

Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal de Urgență Roman organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/manager-persoana-fizica-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie, 3 posturi, după cum urmează:

  • 1 post pentru Secția Medicină Internă,
  • 1 post pentru Compartiment îngrijiri Paliative,
  • 1 post pentru Secția Chirurgie Generală.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-curatenie-3-posturi-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-4/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă determinată de 10 luni a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de îngrijitor curățenie (spălătoreasă), pentru Spălătoria Spitalului.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-curatenie-spalatoreasa-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt-2/

Spitalul Municipal de Urgență Roman, cu sediul în Roman, Str. Tineretului nr. 28-30, județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie (spălătoreasă), pentru Spălătoria Spitalului.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-curatenie-spalatoreasa-spitalul-municipal-de-urgenta-roman-judetul-neamt/

Sanatoriul de Balneofizioterapie şi Recuperare Medicală „Dr. Dimitrie Cantemir” de Bălțătești, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor la Spații cazare, 2 posturi.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-2-posturi-sanatoriul-de-balneofizioterapie-si-recuperare-medicala-dr-dimitrie-cantemir-de-baltatesti-judetul-neamt/

Biroul Român de Metrologie Legală – Direcţia Regională de Metrologie Legală Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează:

  • 1 post de inspector de specialitate, gradul IA – în cadrul Laboratorului de Metrologie – S.J.M.L, Neamț;

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-de-specialitate-3-posturi-biroul-roman-de-metrologie-legala-directia-regionala-de-metrologie-legala-bacau/

Sanatoriul de Balneofizioterapie și Recuperare Medicală „Dr. Dimitrie Cantemir” Bălțătești, cu sediul în Bălțătești, Strada Florilor nr. 63, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant, pe durată determinată de director medical, nivel studii S – 1 post, conform Ordinului Ministerului Sănătății Publice nr. 284/12.02.2007.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/director-medical-sanatoriul-de-balneofizioterapie-si-recuperare-medicala-dr-dimitrie-cantemir-baltatesti/

Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, Județul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de infirmieră (2 posturi).

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/infirmiera-2-posturi-spitalul-de-pneumoftiziologie-bisericani-judetul-neamt/

Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, Județul Neamţ, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de spălătoreasă.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/spalatoreasa-spitalul-de-pneumoftiziologie-bisericani-judetul-neamt/

Primăria Roman anunță organizarea concursului de recrutare în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unui post vacant, contractual, de execuție, de îngrijitor în cadrul Direcției Administrative, Compartiment personal deservire.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-primaria-roman-neamt/

Comuna Dulcești, cu sediul în comuna Dulcești, Str. Teilor nr. 54, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de referent debutant.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-debutant-primaria-comunei-dulcesti-neamt/

Direcția Municipal Locato, Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de:

• 1 post de muncitor necalificat (vidanjor) la Formația reparații hidranți;
• 1 post de șofer la Biroul întreținere și reparații rețele de preluare ape pluviale;
• 1 post de șofer la Compartimentul administrare cimitir.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-necalificat-sofer-directia-municipal-locato-roman-neamt/

Consiliul Județean Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacante de șef serviciu – Serviciul Achiziții Publice, Direcția Achiziții și Logistică.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sef-serviciu-consiliul-judetean-neamt-3/

Primăria Comunei Borca, județul Neamț organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de șofer buldoexcavator II în cadrul Serviciului public de administrare a drumurilor comunale și vicinale.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sofer-buldoexcavator-ii-primaria-comunei-borca-judetul-neamt/

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă din comuna Secuieni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor calificat I motostivuitorist.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-i-motostivuitorist-statiunea-de-cercetare-dezvoltare-agricola-din-comuna-secuieni-neamt/

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă din comuna Secuieni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor calificat I, electrician întreținere și reparații.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/muncitor-calificat-i-electrician-intretinere-si-reparatii-statiunea-de-cercetare-dezvoltare-agricola-din-comuna-secuieni-neamt/

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă din comuna Secuieni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de inginer șef.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inginer-sef-statiunea-de-cercetare-dezvoltare-agricola-din-comuna-secuieni-neamt/

Sanatoriul de Balneofizioterapie și Recuperare Medicală „Dr. Dimitrie Cantemir” din comuna Bălțătești, cu sediul în comuna Bălțătești, Strada Florilor nr. 63, județul Neamț, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant, pe durată determinată de director financiar contabil, gradul II, la Financiar contabil, nivel studii S – 1 post, conform Ordinului Ministerului Sănătății Publice nr. 284/12.02.2007.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/director-financiar-contabil-ii-din-comuna-baltatesti/

Căminul pentru Persoane Vârstnice Roznov organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de execuție – îngrijitor.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/ingrijitor-caminul-pentru-persoane-varstnice-roznov-neamt/

Primăria Comunei Girov, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante, de inspector I – grad profesional superior în cadrul Serviciului Asistență Socială.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-i-superior-primaria-comunei-girov-judetul-neamt/

Primăria Comunei Stănița, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, gradul profesional debutant.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-i-debutant-primaria-comunei-stanita-judetul-neamt/

PUBLICITATE