NEAMȚ: 26 posturi vacante în sectorul bugetar la data de 5 mai

Primăria Comunei Alexandru cel Bun, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical comunitar, în cadrul Serviciului de asistență socială și autoritate tutelară .

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-comunitar-primaria-comunei-alexandru-cel-bun-neamt/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliția Locală a Municipiului Piatra-Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Contabilitate, Achiziţii Publice şi Logistică – Biroul Administraţie şi Contabilitate.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-i-superior-politia-locala-a-municipiului-piatra-neamt-judetul-neamt/

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de educator în cadrul Centrului de Sprijin și Asistență de Specialitate pentru Copii.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/educator-directia-de-asistenta-sociala-a-municipiului-piatra-neamt-2/

Primăria Comunei Oniceni, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șef serviciu – S.V.S.U din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sef-serviciu-primaria-comunei-oniceni-judetul-neamt/

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcţii contractuale vacante de conducere, respectiv execuţie, din cadrul instituțiilor subordonate și A.N.C.P.I.:

  • 1 post O.C.P.I. Neamț – B.C.P.I. Piatra-Neamț;

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-17-posturi-agentia-nationala-de-cadastru-si-publicitate-imobiliara/

Administraţia Bazinală de Apă Siret prin Sistemul de Gospodărire a Apelor din Piatra-Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

  1. chimist/inginer chimist;
  2. inginer construcții hidrotehnice.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/chimistinginer-chimist-si-inginer-constructii-hidrotehnice-administratia-bazinala-de-apa-siret-prin-sistemul-de-gospodarire-a-apelor-din-piatra-neamt/

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut de funcţionarul public din cadrul Compartimentului Audit Public Intern al aparatului de specialitate al primarului municipiului Piatra Neamţ, judeţul Neamţ respectiv în funcţia publică de execuţie de auditor, clasă I, grad profesional superior.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/auditor-i-superior-primaria-municipiului-piatra-neamt/

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Dobreni, judeţul Neamţ.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/secretar-al-comunei-primaria-comunei-dobreni-judetul-neamt/

Primăria Oraşului Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical debutant.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/asistent-medical-debutant-primaria-orasului-bicaz-neamt/

Primăria Oraşului Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de consilier IA, din cadrul Compartimentului Management Proiecte, Integrare Europeană.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-ia-primaria-orasului-bicaz-neamt-2/

Primăria Comunei Ion Creangă, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

  1. referent, grad profesional superior, în cadrul Compartimentului agent agricol;
  2. referent, grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului cadastru;
  3. consilier, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului financiar – contabilitate, impozite și taxe locale, achiziții publice.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/referent-superior-referent-asistent-si-consilier-principal-primaria-comunei-ion-creanga-judetul-neamt/

Spitalul Orășenesc „Sf. Ierarh Nicolae” din Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea funcției de director financiar – contabil funcție specifică comitetului director.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/director-financiar-contabil-spitalul-orasenesc-sf-ierarh-nicolae-din-bicaz-judetul-neamt/

Direcția Municipal Locato, Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de șef de birou în cadrul Biroului juridic/resurse umane/achiziții publice/C.I.M.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/sef-birou-directia-municipal-locato-roman-neamt/

Spitalul Orășenesc „Sf. Ierarh Nicolae” din Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea funcției de director medical funcție specifică comitetului director.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/director-medical-spitalul-orasenesc-sf-ierarh-nicolae-din-bicaz-judetul-neamt/

Primăria Comunei Petricani, Judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier juridic, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului Juridic.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/consilier-juridic-debutant-primaria-comunei-petricani-judetul-neamt/

Direcția Municipal Locato, Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante de:

• 1 post vacant de muncitor calificat la Biroul întreținere și reparații rețele de preluare ape pluviale,
• 1 post vacant de muncitor calificat la Compartimentul reparații hidranți,
• 1 post vacant de muncitor necalificat, la Biroul întreținere și reparații rețele de preluare ape pluviale,
• 1 post vacant de muncitor calificat, în cadrul Compartimentului autorizări cimitir,
• 1 post vacant de muncitor necalificat, la Formația  întreținere curățenie adăpost câini fără stăpân,
• 1 post vacant de muncitor necalificat la Formația capturare câini fără stăpân

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/functii-contractuale-directia-municipal-locato-roman-neamt/

Primăria Comunei Sagna, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Asistență Socială.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/inspector-debutant-primaria-comunei-sagna-judetul-neamt/

Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă din comuna Secuieni, județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de tehnician veterinar.

Mai multe detalii aici: http://posturi.gov.ro/post/tehnician-veterinar-statiunea-de-cercetare-dezvoltare-agricola-din-comuna-secuieni-judetul-neamt/

PUBLICITATE