Neamț: 2 ani de închisoare pentru ucidere din culpă, 2 ani și 10 zile pentru alcool la volan

Un bărbat de 36 de ani și un tânăr de 26 de ani au fost conduși și încarcerați de polițiști la Penitenciarul Bacău, pentru infracțiuni la regimul rutier.

În primul caz, miercuri 5 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat un bărbat de 36 de ani, din localitatea Tămăşeni, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria  Roman  la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Conform anchetatorilor, la data de 11 martie 2015, acesta a condus o autoutilitară pe DJ 201 C, iar în localitatea Tămăşeni a surprins şi accidentat mortal un pieton, după care a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei.

Tot miercuri 5 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman  au depistat în localitatea Boteşti, un tânăr, de 26 de ani, din  Roman, pe numele căruia era emis de Judecătoria Roman, un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta  era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 10 zile de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului,  constând în aceea că în noaptea de 4/5.03.2017,  a condus un autovehicul în localitatea Săbăoani, având o îmbibaţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cele două persoane au fost conduse şi încarcerate de poliţişti la Penitenciarul Bacău.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*