Neamț: 2 ani de închisoare după ce a agresat sexual 4 copile

Un bărbat de 53 de ani, din Bicaz şi un tânăr de 24 de ani, din Crăcăoani au fost conduşi şi încarceraţi la Penitenciarul Bacău, luni, 3 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, la data de 3 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bicaz au depistat un bărbat de 53 de ani, din Bicaz, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani de închisoare, pentru comiterea a patru infracţiuni de agresiuni sexuală.

Conform anchetatorilor, în cursul lunii aprilie 2015 acesta a exercitat acte de agresiune sexuală asupra unor patru minore, pe care le-a atins în diferite zone al corpului, fără a avea consimţământul acestora.

Tot luni, 3 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani au depistat un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Crăcăoani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta era condamnat de Judecătoria Tîrgu-Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Polițiștii au stabilit că la data de 8 aprilie 2015, tânărul a agresat fizic un lucrător silvic din cadrul Ocolului Silvic Vărătec, cauzându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi au fost conduşi şi încarceraţi de poliţişti la Penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE