NEAMȚ: 2 accidente în care au fost implicate 2 TIR-uri (FOTO)

Două accidente rutiere în care au fost implicate două TIR-uri au avut loc în ultimele 12 ore în județul Neamț.

Primul accident a avut loc aseară, în jurul orei 22:00, la ieșirea din municipiul Piatra-Neamț spre Bacău și s-a soldat cu o victimă, un bărbat care a rămas încarcerat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 53 de ani, din Podoleni, conducea un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamț, din direcția Bacău-Piatra Neamț, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, fără a se asigura în mod corespunzător, moment în care a fost acroșat de către un ansamblu de vehicule condus de un tânăr de 24 de ani, din Bistrița Năsăud.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost preluat și transportat la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat 3 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Victima încarcerată se afla în autoturism la momentul sosirii echipajelor de intervenție.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, bărbatul nu a putut fi testat alcoolscpic, fiindu-i recoltate probe biologice la spital în vederea stabiliriim cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală de culpă.

Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc azi-noapte, în jurul orei 4:30, în comuna Brusturi, la intersecția cu localitatea Răucești.

Din primele informații, un TIR a ieșit de pe carosabil și a ajuns într-un șanț.

La fața locului au ajuns pompierii de la detașamentul Târgu-Neamț cu o autospecială de lucru cu spumă și apă și un echipaj SMURD.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

PUBLICITATE