NEAMȚ: 17 persoane din Piatra-Neamț, cercetate după ce au furat curent de la rețeaua electrică

17 infracțiuni de furt de energie electrică și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, au fost constatate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, în urma unei acțiuni desfășurate ieri.

La data de 20 noiembrie, polițiștii de investigații criminale și ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, însoțiți de specialiști ai S.C. Delgaz Grid S.R.L., au desfășurat o acțiune pentru despistarea persoanelor care sunt branșate ilegal la rețeaua electrică în Anexa II Văleni din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu ocazia verificării legalității racordării la sistemul de distribuție a energiei electrice și alimentării cu energie electrică, polițiștii au depistat 17 persoane care s-ar fi racordat, prin folosirea unor instalații artizanale, la rețeaua electrică S.C. Delgaz Grid S.R.L., sustrăgând astfel, energie electrică pentru alimentarea locuințelor.

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au constatat 17 infracțiuni.

În activități au fost angrenați luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi și polițiști locali.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt de energie electrică și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

PUBLICITATE