NEAMȚ: 15 noiembrie, ultima zi de înscriere la școlile militare de subofițeri de jandarmi

Tinerii nemțeni interesați de o carieră în Jandarmeria Română mai au la dispoziție 4 zile pentru a depune cererea de înscriere. Vineri, 15 noiembrie este data limită până la care pot face acest lucru. 

Cererile de înscriere pentru școlile militare de subofiţeri de jandarmi se depun personal, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamț până la data de 15 noiembrie 2019. Dosarul complet trebuie depus până la data de 6 decembrie. Examenul de admitere se va desfășura în perioada 10 – 23 ianuarie 2020 iar perioada de școlarizare va fi februarie – decembrie 2020.

Unităţile de învăţământ care pregătesc viitorii subofiţeri jandarmi au scos la concurs, pentru sesiunea ianuarie 2020, un număr de 360 de locuri din care:

  • 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş”, Fălticeni 
  • 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani.

Probele eliminatorii sunt: examinarea medicală, testul psihologic şi probele de aptitudini fizice. Perioada în care se va efectua vizita medicală şi testul psihologic va fi stabilită după finalizarea perioadei de înscriere.

Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se afișează pe site-ul oficial al fiecărei unități de învățământ.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamț, str. V.A.Urechia, nr. 4-6 Piatra Neamț, telefonic la numărul 0233/230391 interior 24535 – Serviciul Resurse Umane sau accesând pagina de internet a instituţiei: www.jandarmerianeamt.ro, secțiunea Carieră.

PUBLICITATE