Național: Un tânăr a înjunghiat un bărbat și a intrat cu mașina într-un grup de oameni

Atac, în plină zi, la un mall din Brăila. Un tânăr a înjunghiat un bărbat, i-a furat mașina după care a intrat cu mașina în mall și a rănit mai multe persoane. Incidentul a avut loc astăzi, 11 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit IPJ Brăila, totul ar fi început în localitatea Cazașu din Brăila, acolo unde șoferul, un tânăr de 20 de ani, s-a certat cu un alt bărbat din cauza unui autoturism.

La un moment dat, tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit. Aflat la volanul unui autoturism marca BMW, tânărul a lovit în plin un grup de pietoni pe centura orașului Brăila, iar ulterior a mers la mall.

În parcarea mall-ului, tânărul a condus direct prin ușile centrului comercial și a călcat alți oameni nevinovați. informează observator.tv

Conform obiectivbr.ro, Individul a băgat în spital 6 persoane: 4 adulți și doi copii. Un martor la scena teribilă petrecută în Brăila Mall a povestit cum individul care se afla la volanul mașinii, categoric băut sau drogat, striga continuu că „Trebuie să curgă sânge în țara asta!”.

Suspectul a fost reținut de Poliție.

PUBLICITATE