Național: Un tânăr din Neamț, beat și fără permis, a provocat un accident în Brașov

După ce a băut bine, un tânăr de 18 de ani, din județul Neamț, a prins curaj și s-a urcat la volan. Beat și fără permis de conducere, a plecat la plimbare și a provocat un accident pe Ocolitoarea municipiului Săcele (județul Brașov).

Potrivit IPJ Brașov, la data de 23 mai, în jurul orei 4:00, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Neamț, care conducea un autoturism pe Ocolitoarea municipiului Săcele, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

Echipajul de poliție care s-a depasat la fața locului, a procedat la testarea alcooltest a conducătorului auto, rezultatul fiind de 0,98 alcool pur în aerul expirat.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, cu ocazia verficărilor efctuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

PUBLICITATE