Național: Un șofer a rămas fără permis deși a fost lovit intenționat de tramvai

Un șofer care a depășit coloana într-o intersecție din București pe șinele de tramvai și a blocat ruta mijlocului de transport în comun, a primit o lecție dură de la un vatman.

Pentru că șoferului nu părea să-i pese nici de semnalele acustice, vatmanul a intrat cu tramvaiul şi a tamponat spatele mașinii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Scena s-a repetat de două ori, până când tânărul care conducea BMW-ul a reușit să coboare de pe spațiul liniei de tramvai pe carosabil.

Poliția Rutieră a făcut precizări în legătură cu acest incident și a anunțat că șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.230 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o lună:

La data de 3 ianuarie, în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare.

Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”.

PUBLICITATE