Național: Ucigașul polițistului din Timiș, găsit spânzurat

Lepa Ionel Marcel, bărbatul arestat după ce a împușcat mortal un polițist în Timiș a fost găsit spânzurat în celulă, luni dimineață.

„Luni, 10.06.2019, în jurul orei 6:30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15.”, informază Penitenciarul din Timişoara.

Reamintim că duminică, 2 iunie 2019, poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un bărbat urmărit internaţional.

Tragedia s-a produs în satul Izvin, acolo unde poliţistul Amariei şi colegii săi au organizat o acţiune pentru prinderea suspectului.

În momentul în care a fost încolţit, Lepa l-a împuşcat pe poliţist de două ori, apoi a fugit. După 36 de ore, Ionel Lepa a fost prins într-o casă din localitatea Remetea Mare.

Vineri, pe numele lui Ionel Marcel Lepa a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii de la Tribunalul Timiş au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

sursa: observator.tv
PUBLICITATE