Național: Trei morți și patru răniți într-un accident rutier (FOTO)

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite (două dintre acestea fiind în comă), în urma unui accident care a avut loc duminică dimineaţă (în jurul orei 5:00) în județul Constanţa, după un impact între un autoturism şi o dubă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 22 Constanţa-Tulcea, în apropiere de localitatea Lumina, judeţul Constanţa, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism şi o autoutilitară, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului 3 persoane au decedat, iar alte 4 au suferit leziuni multiple, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare. Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Toate cele şapte victime erau încarcerate, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru a le scoate din autovehicule.

Conform polițiștilor, la volanul autotursmului se afla un bărbat în vârstă de 33 de ani care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pe DN22, între localităţile Lumina şi Oituz, şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu duba cu pepeni condusă de un bărbat, de 31 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a conducătorului autoturismului, a pasagerului stânga spate din autoturism, precum şi a pasagerului dreapta faţă din autoutilitară, dar şi vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta faţă şi dreapta spate din autoturism, dar şi vătămarea corporală uşoară a pasagerului mijloc din autoturism”, au spun oamenii legii.

Foto – IPJ Constanța / ISU Dobrogea
Video: ziuaconstanta.ro
PUBLICITATE