Național: Șofer din Neamț, implicat într-un accident cu 3 victime

Trei persoane au suferit răni, vineri, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini (printre care și una condusă de un șofer din Neamț). Incidentul s-a petrecut în jurul orei 9:30, pe DN2, în județul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2 dinspre municipiul Suceava spre municipiul Fălticeni, ajuns la intersecția cu DC 70A, un bărbat de 68 de ani din orașul Liteni, a efectuat un viraj la stânga fără să acorde prioritate de trecere autovehiculului condus de  un bărbat de 36 de ani din municipiul Suceava, care, încercând să evite impactul, a virat spre dreapta și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă de un bărbat de 50 de ani din județul Neamț, oprită la semnul „STOP” și care intenționa să pătrundă pe DN 2 de pe drumul comunal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a două tinere, una din comuna Boroaia și cealaltă din comuna Baia, ambele de 17 ani, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, care au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, la spital, s-a prezentat și conducătorul auto de 50 de ani, din Neamț, care a solicitat acordarea de îngrijiri medicale, acesta suferind leziuni ușoare.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

PUBLICITATE