Național: Situația traficului. Cum se circulă pe drumurile naționale (29 iunie)

Articolul continuă după anunț

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 115+950 de metri, pe raza localităţii Posada (judeţul Prahova), un autotren încărcat cu colete s-a răsturnat – în jurul orei 04.30 – în decor. Nu s-au înregistrat victime, iar traficul nu este afectat.

Semnalăm că pe DN67 Motru – Drobeta-Turnu Severin, la kilometrul 26+300, în zona localităţii Ciovârnişani (judeţul Mehedinţi), un camion a luat foc (în această dimineaţă) în timpul deplasării. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Încendiul a fost lichidat, însă circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ.

Rămân în continuare afectate de ploile din ultima perioadă două tronsoane de drumuri naţionale:

DN 15, între localităţile Hangu şi Chiriţeni, judeţul Neamţ, unde traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu restricţie de tonaj (13 tone);

– DN 2E, kilometrul 17, localitatea Capu Codrului, judeţul Suceava, unde circulaţia se desfăşoară tot pe un sens de mers, alternativ.

Amintim că, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, începând de astăzi, de la ora 08.00, circulația rutieră pe Transfăgărășan se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (pe tronsonul kilometric 104 – 130+800 de metri).