Național: Și-a înjunghiat cel mai bun prieten, apoi l-a filmat cum agoniza

Scene de groază au fost filmate în judeţul Gorj. Un tânăr a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat în zona inimii (folosind o baionetă cu lama de aproape 25 de centimetri) un prieten, alături de care băuse, după care l-a filmat cum se tăvălea pe jos, imaginile fiind publicate pe o reţea de socializare. Agresorul a sunat apoi la 112 şi a anunţat că şi-a înjunghiat prietenul.

Cei doi au băut bine împreună, apoi s-au luat la harță. Gazda a luat un cuțit și l-a înfipt în pieptul amicului său, după care a anunțat totul la 112. Agresorul și-a filmat victima în timp ce agoniza. Îl înjura pe bărbatul care sângera și spunea că este dispus să meargă 100 de ani la pușcărie.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că în seara zilei de 15 februarie 2018, în jurul orelor 22, în timp ce inculpatul L. A.-C. se afla în apartamentul său situat în mun. Tg.-Jiu, împreună cu persoana vătămată D.I.C.,  urmare a unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat pe acesta din urmă cu un cuţit tip baionetă cu lama în lungime de 23 cm şi lăţimea de 2 cm, în zona pieptului. După comiterea agresiunii, inculpatul L. A.-C. a apelat singur numărul de urgenţă 112, de pe telefonul său şi a recunoscut că a înjunghiat persoana vătămată“ – se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. – notează stirileprotv.ro

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg.-Jiu, pentru acordarea îngrijiri medicale. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, leziunea traumatică produsă persoanei vătămate a pus în primejdie viaţa acesteia, în lipsa unui tratament medico-chirurgical aplicat de urgenţă putând surveni decesul.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional și care conțin un limbaj licențios!

loading...

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*