Național: Și-a înjunghiat cel mai bun prieten, apoi l-a filmat cum agoniza

Scene de groază au fost filmate în judeţul Gorj. Un tânăr a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat în zona inimii (folosind o baionetă cu lama de aproape 25 de centimetri) un prieten, alături de care băuse, după care l-a filmat cum se tăvălea pe jos, imaginile fiind publicate pe o reţea de socializare. Agresorul a sunat apoi la 112 şi a anunţat că şi-a înjunghiat prietenul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cei doi au băut bine împreună, apoi s-au luat la harță. Gazda a luat un cuțit și l-a înfipt în pieptul amicului său, după care a anunțat totul la 112. Agresorul și-a filmat victima în timp ce agoniza. Îl înjura pe bărbatul care sângera și spunea că este dispus să meargă 100 de ani la pușcărie.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că în seara zilei de 15 februarie 2018, în jurul orelor 22, în timp ce inculpatul L. A.-C. se afla în apartamentul său situat în mun. Tg.-Jiu, împreună cu persoana vătămată D.I.C.,  urmare a unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat pe acesta din urmă cu un cuţit tip baionetă cu lama în lungime de 23 cm şi lăţimea de 2 cm, în zona pieptului. După comiterea agresiunii, inculpatul L. A.-C. a apelat singur numărul de urgenţă 112, de pe telefonul său şi a recunoscut că a înjunghiat persoana vătămată“ – se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. – notează stirileprotv.ro

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg.-Jiu, pentru acordarea îngrijiri medicale. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, leziunea traumatică produsă persoanei vătămate a pus în primejdie viaţa acesteia, în lipsa unui tratament medico-chirurgical aplicat de urgenţă putând surveni decesul.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional și care conțin un limbaj licențios!

PUBLICITATE