Național: Și-a înjunghiat fosta profesoară, în fața cancelariei

O profesoară de la un liceu din Ploieşti a fost înjunghiată marţi cu un cuţit în abdomen de un fost elev al Liceului ″Spiru Haret″⁣, în vârstă de 22 de ani. Atacul a avut loc în liceul în care femeia predă, chiar în faţa cancelariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Agresorul a fost prins de o patrulă de jandarmi, la scurt timp după producerea faptei. Conform IJJ Prahova, asupra tânărului au fost găsite mai multe obiecte, printre care cuţit, toporaş, patent, foarfecă şi cuie, dar şi o sticlă cu ţuică.

După ce a primit primele îngrijiri la faţa locului, profesoara de matematică, în vârstă de 43 de ani, a fost transportată la spital în stare de şoc hemoragic, apoi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Femeia a fost operată şi se află în afara oricărui pericol.

Conform observator.tv, agresorul a vrut să se răzbune pe fosta lui profesoară pentru că l-ar fi lăsat corigent, pe vremea când îi fusese elev.  Cu doar câteva ore înainte să-şi înjunghie fosta profesoară, tânărul a anunţat-o pe Facebook că a sosit timpul răfuielii.

Fostul elev spunea că nimeni şi nimic nu-l va putea opri.

M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!”, a scris individul.

Nu este prima dată când tânărul devine agresiv. În 2016 s-a ales cu dosar penal după ce şi-a ameninţat un coleg cu cuţitul. Pentru fapta de ieri, bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor.

PUBLICITATE