Național: Şapte cutremure au avut loc în România, în mai puțin de 48 de ore

Şapte cutremure au avut loc în România, în doar 48 de ore. Ieri, în zona seismică Vrancea s-au produs trei seisme, cel mai puternic având magnitudinea de 3,6 pe scara Richter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Două noi cutremure s-au produs, joi seară, în zona seismică Vrancea. Unul a fost înregistrat la ora 21.32, în judeţul Buzău, şi a avut magnitudinea de 2,7 grade, iar cel de-al doilea, cu magnitudine de 2,9 grade, s-a produs în judeţul Buzău, după mai puţin de o jumătate de oră.

Un alt cutremur, cu magnitudinea 3,6 grade pe scara Richter, a avut loc, joi după-amiază, în judeţul Buzău, la o adâncime de 119 kilometri. Seismul a fost înregistrat la ora 16.56.

Miercuri, s-au produs patru cutremure în Vrancea.

Primul cutremur s-a produs în județul Vrancea, la ora 2:17, având o magnitudine de 3 grade pe scara Richter. Al doilea seism a avut loc în județul Buzău, la ora 7:33, și a avut o magnitudine de 3.8 pe scara Richter, la adâncimea de 148 km.

Apoi, la ora 18:49, în județul Vrancea, a mai avut loc un seism cu magnitudinea 2.5 pe scara Richter, la adâncimea de 72 km. Ultimul cutremur s-a produs tot în județul Buzău, la ora 20:03, având o magnitudine de 2.9 pe scara Richter, potrivit INFP.

Cel mai mare cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea.

PUBLICITATE