Național: Reduceri la nota de plată în restaurante, dacă te-ai vaccinat anti-Covid!

Acţiune unică în România: 10% reducere în unele restaurante din Braşov pentru cei vaccinaţi împotriva COVID-19.

Acţiunea este lansată de Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului împreună cu Asociaţia Smart City Braşov şi oferă, prin intermediul locaţiilor din centrul Braşovului, un discount de 10 % persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva Covid-19.

Apelul Asociaţiilor Comercianţilor din Centrul Istoric din Braşov a fost urmat de 16 locaţii care oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţia avută.

Prin aceasta acțiune inedită, unică în Europa, arată comercianții brașoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania.

Acțiunea de susținere a vaccinării anti-covid19 este lansată la Brașov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării și are ca scop susținerea atât a DSP cât și a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării.

Pe lângă afișele special create de asociațiile inițiatoare pentru acțiune vor fi afișate la locațiile participante și afișele de informare ale DSP. Horia Huluban, președintele A.C.C.I. BV a declarat:

Susținem campania de vaccinare și și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus.”

Relansarea ospitalității brașovene este foarte importantă deoarece turismul reprezintă una din cele două coloane economice importante ale Brașovului.

“In oraș inteligent se bazează pe antreprenori inteligenți și flexibili și desigur pe cetățeni inteligenți care dau dovadă atât capacitate de analiză ridicată cât si de solidaritate pentru resetarea economiei locale.

Asociația Smart City Brașov s-a alăturat acestei campanii pentru a-și arăta în egală măsură solidaritatea cu ospitalitatea și turismul brașovean cât și cu cadrele medicale care au fost în toată această perioadă în prima linie.

Prin startul vaccinării începem cu toții să vedem luminița de la capătul tunelului și începem astfel să ne recâștigăm speranța într-un trai normal.” a declarat Cristian Macedonschi președintele Asociației Smart City Brașov și antreprenor în ospitalitate.

Acțiunea ospitalitații brașovene ține 2 luni, ea va începe pe 28 decembrie și se va încheia pe data de 28 februarie iar locațiile participante sunt următoarele:
Pizza Roma
GoGreek
Keller Steakhouse
Restaurant Mediterra
Restaurant DaVinci
Gustări
Aftăr Stube
Ristorante Italian DOC
La Ceaun – Piata Sfatului
La Ceaun – Michael Weiss
Ograda
The Drake Pub
Ursul Carpatin
La Cave Bistro
Impresso Bar
Cucinino Pasta & Pizza