Național: Președintele Iohannis nu promulgă bugetul: „Guvernarea PSD a eșuat”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu promulgă legea bugetului pe 2019 și sesizează Curtea Constituțională, pentru că bugetul are ”accente de neconstituționalitate”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Șeful statului a acuzat PSD că e incapabil să guverneze pentru România, singura preocupare fiind Liviu Dragnea.

Un lucru e clar: guvernarea PSD a eşuat. În spitale, probleme peste problemele, educaţia e subfinanţată, economia României e bulversată mai ales după Ordonanța 114 dată în mare taină la sfârşitul anului trecut.

De autostrăzi nici nu poate fi vorba. Despre justiţie, păi întreaga guvernare pesedistă a fost un asalt asupra justiţiei şi a statului de drept din România, cu obiectivul clar din partea PSD de a pune mâna pe justiţie. (…)

De fapt, PSD nici nu guvernează pentru români şi pentru România. PSD guvernează pentru Dragnea. PSD e incompetent şi incapabil să conducă România

E un buget nerealist, supraevaluat şi întârziat. Cu acest buget PSD încearcă să acopere nereuşitele multiple din timpul guvernării de până acum. Ei l-au numit bugetul investiţiilor şi asta e prima mare minciună din buget. Toată lumea s-a întrebat de ce a întârziat PSD bugetul 3 luni de zile (…)

Ei nu vor să se realizeze investiţii, fiindcă nu au bani, de aceea au întârziat bugetul”, a afirmat peşedintele Iohannis

PUBLICITATE