Național: PNL va înghiți PACT, partidul condus de nemțeanul Sebastian Burduja

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat astăzi că protocolul de fuziune dintre PACT si PNL va fi definitivat zilele urmatoare, urmând ca acest document să fie supus aprobarii forurilor statutare ale celor două partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am  prezentat în Biroul Executiv rezultatele negocierilor purtate şi am luat decizia să demarăm procedurile de integrare a Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor, condusă de Sebastian Burduja, în PNL.„,  a anunţat Ludovic Orban.

El a precizat că protocolul de fuziune va fi definitivat în zilele următoare, iar apoi va fi supus aprobării forurilor statutare ale celor două partide.

La rândul său, președintele PACT, Sebastian Burduja, a susținut ca această fuziune este „cea mai importantă mișcare între două forțe politice în România anului 2019„.

Punem bazele celei mai importante construcţii politice din România ultimilor ani, pornind de la înţelegerea şi asumarea faptului că ţara noastră trece printr-o criză profundă. Nu mai e loc pentru orgolii, dezbinare sau stat pe margine. Înainte, împreună!„, a afirmat Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja a candidat independent, în Neamț, la alegerile parlamentare din 2016 și a obținut 4%.

PUBLICITATE