Național: Pietreni implicați într-un accident ciudat. Deși n-a fost coliziune, s-a deschis dosar penal

Un accident ciudat, în care au fost implicați doi tineri din Piatra-Neamț și copilul lor de 1 an și 8 luni, a avut loc duminică în fața unui hotel din municipiul Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit stiridinbucovina.ro, un șofer din Suceava a manevrat autoturismul (Audi) cu spatele spre mașina celor din Piatra-Neamț (Mitsubishi).

Întrucât s-au speriat, tatăl a tras brusc căruţul în care se afla copilul pentru a nu fi atins de autoturismul Audi iar copilul a fost lovit la cap de portiera autoturismului marca Mitsubishi, care era deschisă.

Șoferul din Suceava și-a cerut scuze după care a plecat de la fața locului fără a ști că băiatul din căruț s-a lovit la cap.

Cei doi pietreni au chemat o ambulanță care a transportat minorul la spital unde s-a constatat că acesta suferise un traumatism cranio-cerebral ușor.

Polițiștii suceveni l-au testat pe șoferul autoturimului Audi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauza, a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe detalii, aici: stiridinbucovina.ro

PUBLICITATE