Național: Opt cetăţeni români, răniţi într-un accident produs în Ungaria

Opt cetăţeni români au fost răniţi, duminică, într-un accident rutier pe o şosea din Ungaria, în care au fost implicate trei autovehicule, două înmatriculate în România şi unul în Slovacia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 42, între localităţile Mezőpeterd şi Berettyóújfalu, din apropierea graniţei cu România. Microbuzul românesc care circula în direcţia frontierei cu România a intrat, din cauze deocamdată necunoscute, pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism cu numere de Slovacia. Microbuzul a fost lovit apoi din spate de un alt autoturism înmatriculat în România.

În urma accidentului au fost rănite zece persoane, opt cetăţeni români şi doi slovaci. Poliţia a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

Oficiul consular a întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea persoanelor afectate şi starea de sănătate a acestora. Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii oficiului consular, opt cetăţeni români au fost răniţi în urma accidentului. Dintre aceştia, şase au primit îngrijiri la faţa locului, iar ceilalţi doi au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă pentru asistenţă medicală de specialitate„, a precizat MAE pentru Agerpres

PUBLICITATE