Național: O mare bancă din România a dispărut începând din 3 ianuarie

Una dintre cele mai cunoscute bănci comerciale din țara noastră este la final de drum. Sfârșitul anului 2018 a însemnat, pentru această bancă, și încheierea operațiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, începând de joi, 3 ianuarie, clienții Bancpost vor fi clienți ai Băncii Transilvania, în urma fuziunii celor două instituții de credit.

Bancpost și Banca Transilvania devin aceeași bancă la finalul anului 2018, așa încât din 3 ianuarie 2019 te așteptăm la BT cu Oferte de Bun Venit!„, este mesajul care apare pe pagina de internet a Bancpost.

Clientii Bancpost au la dispozitie patru modalitati pentru a afla de unde pot prelua cardul BT, si anume:

–      Apeland una dintre echipele Call Center ale celor doua banci:BT: 0800 800 881; +040 264 30 80 50; [email protected]; Bancpost: 0800 110 200 sau 021 30 20 789, [email protected] – contacte valabile pana in 2 ianuarie 2019, inclusiv.

–      Trimitand un SMS cu textul CARD la numarul 1834;

–      De la sediile Bancii Transilvania;

–      Din informarea primita postal, la domiciliu.

Cardurile BT pentru clientii Bancpost au inceput sa fie distribuite la inceputul lunii octombrie a.c. catre cele aproape 500 de sedii ale Bancii Transilvania, spre o parte dintre unitatile Bancpost, respectiv prin curierat rapid.

Cardurile BT pot fi folosite de clientii Bancpost incepand cu 3 ianuarie 2019.

Odata cu intrarea in posesia cardului BT, acesta trebuie activat la bancomatele Bancii Transilvania cu ajutorul codului primit prin SMS.

Cardurile Bancpost au putut fi folosite pana inclusiv in 1 ianuarie 2019.

Detalii despre carduri si alte produse si servicii corespondente Bancpost – BT, Oferta de bun venit la BT, ghidul pentru clientii Bancpost, generatorul de IBAN etc. pot fi consultate online, pe siteul Bancii Transilvania, accesand www.bancatransilvania.ro/bunvenit-clienti-bancpost .

Fuziunea BT – Bancpost a avut loc în 31 decembrie 2018.

„Suntem bucurosi sa anuntam ca Banca Transilvania si Bancpost au devenit o singura banca, dupa fuziunea realizata cu succes in 31 decembrie 2018 si parcurgerea unui plan ambitios de integrare Bancpost in activitatea BT, pe parcursul a doar noua luni.

Spunem bun venit la Banca Transilvania clientilor si angajatilor Bancpost. Avem incredere ca va fi o acomodare rapida, mai ales ca ambele banci au ADN romanesc si istorie cu multe aspecte in comun. De asemenea, dorim sa ducem mai departe punctele forte intalnite la Bancpost, apreciate de clienti si echipa”, spune Horia Ciorcila – Presedinte, Consiliul de Administratie. – notează romanulfinanciar.ro

PUBLICITATE