Național: O manea a făcut senzaţie la Neversea (VIDEO)

Un DJ suedez a făcut senzație, noaptea trecută, la festivalul Neversea, cu o melodie a lui Adrian Minune – Așa sunt zilele mele. – notează Observator.tv

În timpul show-ului la care participau zeci de mii de tineri, DJ-ului a mixat, printre altele, și maneaua ‘Așa sunt zilele mele’ a lui Adrian Minune, moment în care toată lumea a intrat în delir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe lângă spectacolul oferit exclusiv de DJ-ul Salvatore Ganacci, pe imaginile care au devenit virale pe rețelele sociale s-a putut observa cum toți cei prezenți la festivalul Neversea cunoșteau versurile celebrei manele.

DJ-ul suedez cu origini bosniace, pe numele său adevărat Emir Kobilić, ar fi încercat să lase maneaua lui Adrian Minune numai câteva secunde, însă reacția publicului l-a obligat să lase melodia până la capăt.

Un alt DJ american, KSHMR, a adus în recitalul lui unul dintre cele mai iubite cântece patriotice ale românilor. Cântecul „Noi suntem români”, interpretat de celebrul artist de muzică populară Nicolae Furdui iancu, s-a auzit pe scena festivalului Neversea 2019, și a stârnit emoție în rândul celor prezenți.

https://www.youtube.com/watch?v=oK9CMfTU934

Nicolae Furdui Iancu s-a auzit pe Main Stage la Neversea! 🤩 🇹🇩 KSHMR e "vinovatul"!Video: Neversea

Gepostet von Kiss FM am Samstag, 6. Juli 2019

PUBLICITATE