Național: Mesaje manipulatoare cu însemnele „Fără penali”, folosite pentru a promova referendumul

În țară au apărut mai multe afișe în care este promovat referendumul pentru familie, din 6 și 7 octombrie, însă în mod înșelător, folosind însemnele și culorile campaniei „Fără penali în funcții publice”, îndemnându-i pe oameni să iasă la vot. – informează digi24.ro

Absolut revoltător ce fac Coaliția pentru Familie și fanii săi. Au început o campanie de distribuit astfel de afișe prin București, folosindu-se de brandul USR și încercând să inducă ideea că pe 6 și 7 se votează proiectul #fărăpenali.

Nu, la acea dată are loc un referendum fără sens care nu schimbă nimic, un referendum plin de ură care vrea să îndepărteze România definitiv de Europa Occidentală, atunci habotnicii din România vor să-i facă un cadou lui Putin și lui Dragnea. Iar noi îl vom boicota. CpF ar fi bine să reunțe la astfel de tehnici de manipulare odioase.” – este mesajul postat de cel care a fotografiat afișul

Într-un mesaj postat pe Facebook, Coaliția pentru Familie neagă orice implicare în campania de manipulare privind scopul referendumului din octombrie.

Coaliția pentru familie nu este responsabilă decât pentru propriile mesaje și materiale de informare distribuite. Mesajele noastre sunt clare și distincte. Noi nu propagăm confuzia, defăimarea și falsul. Acestea sunt mijloacele folosite de cei care se opun referendumului. Respingem orice încercare de a ni se atribui mesaje pe care nu noi le-am creat”, au transmis reprezentanții CpF.