Național: Icoana părintelui Justin Pârvu filmată izvorând mir (FOTO-VIDEO)

Minune ieri, 19 martie, la Conferinţa Sfinţilor Închisorilor. A izvorât din nou mir de la moaştele martirilor din închisorile comuniste, dar şi de la icoana părintelui Justin Pârvu.

Minune la Iași, acolo unde, la o conferință despre sfinții închisorilor, o icoană a părintelui Justin Pârvu a început să lăcrimeze cu mir. Icoana respectivă aparține mănăstirii Petru Vodă și este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai întâi de la moaştele martirilor din temnițele comuniste, iar mai apoi, mirul a izvorât de la icoana părintelui Justin Pârvu, duhovnic și stareț al Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț.

Conferinţa Sfinţilor Închisorilor se ţine în fiecare an din 2009 încoace. Şi, pentru că, atunci în 2009, la sfârşitul conferinţei, a izvorât mir din moaştele unui sfânt mucenic de la Aiud, ca o pomenirea a acestui eveniment, organizatorii s-au hotarât să se ţină din nou o conferinţă în 2010. Din nou au izvorât mir moştele.

S-au făcut conferinţe şi în 2011, 2012 şi 2013, în ultimii doi ani fiind aduse şi alte sfinte moşte ale noilor mucenici şi mărturisitori, unele izvorând din nou mir bine mirositor.

sursa foto/video: Facebook
PUBLICITATE