Național: Dragnea atacă dur protestul #șîeu: „Ei fac circ, noi facem autostrăzi”

În ciuda faptului că unii miniștri sau membri importanți PSD susțin protestul #șîeu, Liviu Dragnea s-a declarat total împotrivă și consideră că este un demers electoral ieftin.

De asemenea, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a lansat un atac la adresa omului de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului pentru autostrăzi.

Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova.

Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România.

Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva. A zis ‘Plec să văd dacă s-au început lucrările’ şi a plecat spre Bucureşti. Numai că legea aprobată este pentru autostrada Târgu Mureş – Iaşi.

Totul este circ. Rămâne la determinarea noastră sa spunem românilor adevărul.

Nu vă cer altceva, nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi. Să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece. Altfel îi lăsăm doar pe aceşti circari„, a afirmat Dragnea. – notează stiripesurse.ro

Reamintim că mai multe firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, școli dar şi persoane fizice au anunţat că se vor alătura protestului „România vrea autostrăzi” şi au întrerupt activitatea, astăzi, timp de 15 minute, la ora 15:00.

Vezi și https://www.stiri-neamt.ro/neamt-piatra-neamt-blocat-de-campania-sieu-romania-vrea-autostrazi-foto-video/