Național: Două fete, ucise de şoferul care le-a luat la ocazie

Două tinere disparute în Caracal ar fi fost ucise de un şofer care le-a luat la ocazie.

Două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Alexandra şi Mihaela au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

În această dimineață, în urma unei percheziţii domiciliare defăşurată în Caracal, la locuinţa unui bărbat a cărui maşină a fost văzută pe camerele de supraveghere luând la ocazie pe una dintre tinerele dispărute, au fost găsite oase și haine. Totodată, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei, tânăra dispărută miercuri.

Potrivit unor surse, în gospodăria respectivă, într-un butoi, au fost găsite oseminte, care au fost ridicate de medicii legişti. Încă nu se ştie dacă este vorba despre resturi umane, o expertiză medico-legală urmând să stabilească acest lucru.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, este taximetrist. – notează observator.tv

PUBLICITATE