Național: Doi tineri au murit și alți doi au fost răniți într-un accident rutier. Erau LIVE, pe Facebook

Doi tineri au murit și alți doi au fost răniți, joi seară, după un accident rutier produs pe DN2, în zona popasului Tâmboești, județul Vrancea. Mașina în care se aflau a derapat și a lovit un cap de pod.

Şoferul de 19 ani care a provocat accidentul mortal din Vrancea era live pe facebook. Doi adolescenţi de 14 şi 18 ani au murit pe loc. Celelalte două victime, șoferul în vârstă de 19 ani și un adolescent în vârstă de 17 ani, au fost răniți ușor.

Şoferul maşinii cu volan pe dreapta era atent să potrivească telefonul pe bord, când a izbit un cap de pod, cu viteză. Se pare că în accident ar fi fost implicate două autovehicule. De altfel, într-o filmare obținută de Monitorul de Vrancea, se vede că la câțiva metri de mașina în care se aflau tinerii, și care a ajuns în șanț, este oprită o mașină lovită din spate.

Ulterior, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza carosabilului umed. Conducătorul auto nu a mai putut controla mașina.

„Pune-ţi centura că începe aventura! Să mor eu! Bagă muzică şi tu! Bogdănel!”, sunt ultimele cuvinte ale tinerilor. Apoi se aud strigătele lor disperate, când imaginea aproape dispare: „Bă! Bă!”

https://youtu.be/Jng1gT1a_6M