Național: Doi frați din Neamț, înjunghiați de sora lor

Doi frați din județul Neamț cu vârste de 20, respectiv de 23 de ani, au fost înjunghiați de sora lor, în vârstă de 23 de ani. Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în județul Botoșani.

Cei doi s-au dus în vizită la sora lor din comuna Frumușica (județul Botoșani). Bucuroşi de revedere, cei trei s-au pus să cinstească cu câteva pahare de băutură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce au băut mai mult decât trebuia s-au luat la ceartă, pe fondul unor „amintiri”.

Potrivit monitorulbt.ro, de la reproşuri şi înjurături nu a fost mult până la bătaie, iar fata, fără a sta prea mult pe gânduri, a pus mâna pe o sticlă pe care a spart-o şi i-a atacat pe cei doi, ambii fiind răniţi.

Unul dintre frați a sunat la 112, iar la poarta lor au ajuns și Poliția și ambulanța. Tânărul de 23 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, iar cel de-al doilea a refuzat internarea.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie şi se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani, pentru sursa citată

PUBLICITATE