Național: Doi copii și mama unuia dintre ei, morți după o dezinsecţie într-un bloc

Morţi suspecte într-un bloc din Timișoara. Doi copii şi o femeie (mama unuia dintre copii) au murit la câteva ore distanţă. Alţi alţi 5 oameni, între care doi minori, au ajuns la spital, după ce în bloc ar fi avut loc o dezisencţie. 

Seria nenorocirilor a început sâmbătă, când medicii de pe ambulanță au fost solicitați să intervină la un nou-născut, în vârstă de 9 zile, care prezenta vărsături și diaree.

Copilul a ajuns la spital unde a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

Câteva ore mai târziu, tot la aceeași adresă ambulanța a fost solicitată pentru a acorda primul ajutor unui copil de trei ani care se simțea rău. Medicii l-au transportat și pe acesta la spital, iar la un moment dat micuțul a intrat și el în stop cardio-respirator și a decedat.

Alți patru adulți, care locuiesc în același imobil, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre aceștia s-a aflat și mama micuțului de 3 ani, decedat sâmbătă.

Femeia de 29 de ani a fost găsită luni dimineață în stop cardio-respirator, iar medicii sosiți să o ajute nu au mai putut face nimic pentru ea.

Medicii au anunțat Direcția de Sănătate Publică și Poliția.

Raed Arafat a declarat la Antena 3 că s-a activat Departamentul pentru Situații de Urgență și toți locatarii sunt transferați către UPU, cu două microbuze, pentru investigații de urgență.

Din primele informaţii, se pare că în blocul cu pricina s-ar fi făcut de curând o amplă operaţiune de dezinsecţie.

PUBLICITATE
SURSĂObservator.tv