Național: Criminalul din Caracal a recunoscut ambele crime

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, conform presei centrale.

Totul s-a întâmplat, în această după-amiază, în timp ce criminalul se afla în casa sa din Caracal, alături de zeci de polițiști și ofițeri care continuau căutările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Gheorghe Dincă a fost confruntat cu probele găsite de anchetatori și a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Mihaela și Alexandra.

Despre Alexandra, criminalul din Caracal a declarat că a ucis-o pentru că ar fi surprins-o în timp ce vorbea la telefon, la numărul de urgență 112.

Mai mult, suspectul ar fi spus că le-a lovit pe fete și că le-a ucis pentru că nu au vrut să întrețină relații intime cu el. – notează Observator.TV

Reamintim că totul a început pe 14 aprilie, atunci când a dispărut fără urmă Luiza Mihaela, o tânără de 19 ani, care a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Trei luni mai târziu, miercuri, 24 iulie, Alexandra, în vârstă de 15 ani, la întoarcerea de la școală, s-a urcat într-o maşină la ocazie, iar atunci a fost ultima dată când a fost văzută.

Vineri dimineață, o descoperire șocantă a fost făcută de polițiștii din Caracal în gospodăria unui bărbat de 66 de ani, mecanic auto. Anchetatorii au descoperit mai multe rămășițe ce par a avea origine umană și despre care se crede că aparțin tinerelor date dispărute. Mai mult, se pare că părinții uneia dintre fetele dispărute a recunoscut o parte din bijuteriile găsite la bărbatul suspect.

Cazul este unul șocant, iar polițiștii merg pe varianta existenței unui criminal în serie.

Bâlbele autorităților

Una dintre fete, Alexandra, ar fi sunat joi, la ora 11:00, la „112”. A avut 3 apeluri. Fata a spus că este sechestrată și a încercat să dea câteva detalii. Doar că Serviciul de Telecomunicații Speciale ar fi trimis către polițiști trei adrese greșite, iar poliția a intervenit prea târziu, abia în această dimineaţă, la ora 6.00, adică 19 ore mai târziu. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar poliţiştii au acţionat la 6.00 dimineaţa pentru că nu era echipă la muncă.

Poliția și STS vin cu informații contradictorii și caută să arunce vina în cealaltă parte. Poliția susține că STS ar fi trebuit să identifice zona apelului, în schimb ar fi furnizat o arie foarte largă.

PUBLICITATE