Național: Criminalul căutat de 200 de polițiști a fost prins. Individul a spus că a omorât la ordinul unei icoane

Individul care a omorât un om, a băgat-o în comă pe soția acestuia și a atacat alte patru persoane, în localităţile Făget şi Temereşti (judeţul Timiş), a fost prins, azi-noapte.

200 de polițiști au pornit în căutarea agresorului. Ei au folosit o dronă și un elicopter și au instalat filtre pe mai multe drumuri din Timiș și din județele învecinate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se afla la volanul unui autoturism pe care se pare că l-ar fi furat și le-a spus oamenilor legii că mergea acasă să facă un duș.

La momentul reținerii, în jurul orei 2:30, era singur în mașină și nu a opus rezistență.

Individul de 33 de ani le-a spus poliţiştilor care îl încătuşau că a omorât la ordinul unei icoane.

O icoană dintr-o cameră. Am stat într-un pom. Mașina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă și m-o făcut să am o forță inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineața să mă scoată o icoană…clopote…nu ma agita, că pățești rău..icoana care m-a scos afară la 6 dimineața…nu ma agresa că mă gândesc rău..nu ma agresați că e rău. A fost o forță inumană. Nu am vrut, dar am fost forțat de situație să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la pușcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, polițiștilor, în timp ce era încătușat. – notează realitatea.net

Primele victime ale tânărului au fost doi soți atacați în Făget.

Bărbatul și-a pierdut viața, iar femeia este în stare critică la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara.

Criminalul a plecat apoi spre localitatea învecinată, Temerești, unde a atacat o bătrână, apoi doi soți.

După ce a încercat să spargă ușa de la intrarea unui bar, individul a mers la casa unor cunoștințe, de unde a furat o mașină și l-a lovit pe proprietar cu ea.

PUBLICITATE