Național: Criminalul căutat de 200 de polițiști a fost prins. Individul a spus că a omorât la ordinul unei icoane

Individul care a omorât un om, a băgat-o în comă pe soția acestuia și a atacat alte patru persoane, în localităţile Făget şi Temereşti (judeţul Timiş), a fost prins, azi-noapte.

200 de polițiști au pornit în căutarea agresorului. Ei au folosit o dronă și un elicopter și au instalat filtre pe mai multe drumuri din Timiș și din județele învecinate.

Se afla la volanul unui autoturism pe care se pare că l-ar fi furat și le-a spus oamenilor legii că mergea acasă să facă un duș.

La momentul reținerii, în jurul orei 2:30, era singur în mașină și nu a opus rezistență.

Individul de 33 de ani le-a spus poliţiştilor care îl încătuşau că a omorât la ordinul unei icoane.

O icoană dintr-o cameră. Am stat într-un pom. Mașina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă și m-o făcut să am o forță inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineața să mă scoată o icoană…clopote…nu ma agita, că pățești rău..icoana care m-a scos afară la 6 dimineața…nu ma agresa că mă gândesc rău..nu ma agresați că e rău. A fost o forță inumană. Nu am vrut, dar am fost forțat de situație să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la pușcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, polițiștilor, în timp ce era încătușat. – notează realitatea.net

Primele victime ale tânărului au fost doi soți atacați în Făget.

Bărbatul și-a pierdut viața, iar femeia este în stare critică la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara.

Criminalul a plecat apoi spre localitatea învecinată, Temerești, unde a atacat o bătrână, apoi doi soți.

După ce a încercat să spargă ușa de la intrarea unui bar, individul a mers la casa unor cunoștințe, de unde a furat o mașină și l-a lovit pe proprietar cu ea.

PUBLICITATE