Național: Crimă într-un spital din România: un infirmier a înjunghiat o asistentă, apoi s-a sinucis

O crimă inexplicabilă momentan s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la secţia de Psihiatrie de la Spitalul Judeţean din Slatina. Un infirmier şi-a înjunghiat colega, o asistentă, şi apoi s-a sinucis. Totul s-a petrecut în timpul serviciului. – informează digi24.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Femeia a intrat în sala de tratament împreună cu bărbatul, au blocat ușa, iar mai târziu colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă. Personalul medical a bătut la uşă, nu li s-a deschis, astfel că au chemat pompierii ca să o deblocheze. După ce au spart uşa, aceștia au găsit-o pe femeie cu mai multe lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul cu venele tăiate, dar şi cu o plagă în zona gâtului. Se pare că între bărbatul de 56 de ani şi femeia în vârstă de 46 ani era o relaţie de concubinaj neafişată dar cunoscută de colegi. Surse apropiate anchetei arată bărbatul ar fi comis crima din gelozie şi că ar fi fost cunoscut pentru ieşirile lui. Şi asistenta şi infirmierul erau divorţaţi. Femeia avea doi copii.
Martorii spun că în cameră „era abator” din cauza sângelui de pe podea.

Pot doar să confirm că este o crimă urmată de o sinucidere, cel mai probabil în baza unei relații personale, dar asta este treaba anchetatorilor să afle.

În cursul acestei dimineți am constituit o echipă care va merge la Slatina și va analiza circumstanțele în care s-a produs incidentul, din punctul nostru de vedere. Cât mai rapid sper să avem și primele informații, cel mai probabil în această după amiază.

Am discutat cu managerul instituției, care m-a asigurat că actul medical nu a fost afectat, pacienții au fost izolați și nu au aflat prea multe. Din păcate, personalul medical din tura de noapte a fost cu adevărat șocat și au fost schimbați cu toții din tură”, a declarat Sorina Pintea, Ministrul Sănătății, la Realitatea TV.

PUBLICITATE