Național: Cel mai viralizat mesaj politic a ajuns în presa internațională

Un șofer din România, care și-a transformat mașina într-un mesaj politic (inscripționând pe plăcuța de înmatriculare – M*IEPSD), a devenit vedetă și peste hotare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Jurnaliștii de la Euronews au publicat un articol cu titlul: ”Când o plăcuță de înmatriculare devine o declarație politică” și notează că polițiștii din România nu nicio posibilitate de a-l opri pe bărbat să circule cu acest autovehicul. Mașina este înregistrată în Suedia, o țară care le permite proprietarilor să își personalizeze plăcuțele de înmatriculare. Potrivit legislației suedeze, plăcuța de înmatriculare poate conține orice text sau număr, în limita a șapte caractere, cu condiția să nu mai existe o combinație similară în uz.

Personalizarea plăcuței de înmatriculare costă 640 de euro, mai relatează Euronews.

Un mesaj similar cu cel de pe plăcuța de înmatriculare a autoturismului Audi a apărut și la Cluj, notează hotnews.ro De data asta, mesajul la adresa PSD a fost ”scris” cu litere mari pe un deal din apropierea aeroportului astfel încât cei care vin la Cluj-Napoca pot citi prostestul față de partidul de guvernământ cu câteva minute înainte ca avionul să aterizeze.

PUBLICITATE