Național: Cazul fetiței din Dâmbovița: Suspectul s-a sinucis

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dâmboviţa a murit în Olanda în urma unui accident rutier. 

Johannes V., cetăţeanul olandez în vârstă de 47 de ani, suspect principal în crima de la Gura Şuţii, și căutat masiv atât de poliția română, cât şi de autorităţile olandeze, şi-a luat viaţa intrând cu toată viteza într-un autotren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţia din Olanda confirmă evenimentul şi precizează că bărbatul a intrat în mod deliberat într-un camion, la Escharen.

Cetăţeanul olandez fusese pus oficial sub acuzare pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, în cazul crimei din Dâmboviţa.

Bărbatul a devenit suspect principal, după ce o fetiţa de 11 ani, dispărută din localitatea Gura Şuţii, a fost găsită fără viaţă, pe un câmp de lângă Produleşti.

O înregistrare video  surprinde ultimele imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița în viață, chiar înainte de a fi răpită și ucisă.

La un moment dat, copila care se întorcea de la școală, a fost luată de pe stradă de un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Tiguan, identificat apoi ca un cetăţean străin, olandezul în cauză.

Înainte de găsirea cadavrului, bărbatul a fost luat la întrebări de poliţişti, fără să fie însă şi reţinut. Între timp, a părăsit România. Sâmbătă acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

 

Cetăţeanul olandez, principalul suspect în cazul uciderii fetiţei, era cunoscut în ţara sa cu infracţiuni de natură sexuală şi violenţă.

PUBLICITATE