Național: Accident groaznic în România. 10 morți și 8 răniți (VIDEO)

ACTUALIZARE:

Bilanțul accidentului este de 10 morți și 7 răniți. În total, 17 oameni au fost implicați în accident, dintre care 16 erau în microbuz. Impactul a distrus microbuzul, dar și cabina TIR-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Microbuzul a plecat în cursul dimineții din localitatea Munteni-Buzău, din județul Ialomița. Mașina avea ca destinație Bucureșți.

Pasagerii urmau să ajungă la muncă. Erau navetiști care lucrau la un supermarket din Capitală. Accidentul s-a produs la scurt timp după ce microbuzul a plecat la drum.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O tragedie s-a petrecut în această dimineață pe șosea, într-o comună din Ialomița, în apropiere de Urziceni, unde 10 oameni au murit și alți 8 au fost răniți după ce un microbuz cu 17 pasageri a fost spulberat de un TIR

S-a activat planul roșu de de intervenție, la faţa locului acționând de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical SAJ cu 19 autospeciale şi ambulanţe.

Din primele informații şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători. Cercetările sunt îngreunate deoarece ambii şoferi au decedat.

Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri ale DN 2A în zona producerii accidentului, fiind reluată în jurul orei 7:30.

PUBLICITATE