Național: Accident groaznic, cu victimă din Neamț (VIDEO)

Un groaznic accident rutier a avut loc în această dimineață, în județul Suceava. Incidentul s-a petrecut în zona localităţii Cornu Luncii, pe DN2 E, iar autoritățile au declanțat Planul Roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul rutier s-a soldat cu 2 morți și 7 răniți. Au fost implicate un microbuz care transporta mai mulți pasageri (mergea spre Italia) şi o autoutilitară.

Accidentul s-a produs din cauza faptului că un cauciuc al microbuzului a explodat, iar maşina nu a mai putut fi controlată şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit în plin furgoneta de transport marfă.

Din ciocnire a rezultat moartea şoferului de pe furgonetă, un bărbat de 54 de ani, din Cornu Luncii, precum şi a unei persoane din microbuz. Alte trei persoane aflate au suferit răni grave și alte patru au fost accidentate mai ușor însă toți răniții au fost transportați la spital pentru investigații medicale

În microbuz erau pasageri originari din Pașcani (cei mai mulți), din municipiul Iași și unul din județul Neamț. – notează ziarulevenimentul.ro

PUBLICITATE